Descarga google books como pdf gratis. BLANDIN DE CORNUALLA de (Literatura española)

BLANDIN DE CORNUALLA de

Descarga google books como pdf gratis. BLANDIN DE CORNUALLA de  (Literatura española)

Descargar BLANDIN DE CORNUALLA PDF

Ficha técnica

  • BLANDIN DE CORNUALLA
  • Número de páginas: 96
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788476600122
  • Editorial: BROMERA
  • Año de edición: 1987

Descargar eBook gratis

Descarga google books como pdf gratis. BLANDIN DE CORNUALLA de (Literatura española)

Overview

«Guiot prengué el seu arnès, s’acomiadà del pastor, i llavors cavalcà sense descans fins que trobà el desert. Després de cavalcar-hi força estona, va veure un bell verger on hi havia un viver de peixos cobert per un formós pavelló. Allí s’estigué, fascinat per la seva bellesa, fins que va veure venir el cavaller negre, cavalcant sobre un gran cavall i ben armat…»
El Blandín de Cornualla és una novel·la de cavalleria, d’autor anònim, que relata les aventures, d’armes i d’amor, de dos cavallers errants de Cornualla, Blandín i Guiot, en un món entre real i fabulós que aprofita tots els recursos del roman breton.
El text, probablement de principis del XIV, ha estat prosificat i modernitzat, a partir de la primitiva narració en vers provençal per Jordi Tiñena. Aquesta versió, ben respectuosa amb l’original, us ofereix una lectura plaent i una mostra curiosa d’aquest meravellós cosmos que és la Matèria de Bretanya.

LIBROS RELACIONADOS:
Downloads ebooks free Eight Dates: Essential Conversations for a Lifetime of Love by John Gottman Ph.D., Julie Schwartz Gottman Ph.D., Doug Abrams, Rachel Carlton Abrams M.D. 9781523504466 here,
Download free kindle books not from amazon Men's Health Maximus Body: The Physical And Mental Training Plan That Shreds Your Body, Builds Serious Strength, And Makes You Unstoppably Fit by Bobby Maximus, Michael Easter 9781623369903 in English download link,
Download amazon books to nook The Montessori Toddler: A Parent's Guide to Raising a Curious and Responsible Human Being link,
Ipod download audio books Daughters of the Stone PDF FB2 CHM pdf,
Descarga gratuita de diseño de libro UNA PIZCA DE ALEGRÍA link,